2441055681 6979678378 6ο χλμ Καρδίτσας Μητρόπολης thanasoskrik@hotmail.com
hero image
 
 
  Κρικέλης Αθανάσιος
Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις, Καρδίτσα

 
 

Καλώς ήρθατε στην σελίδα του Υδραυλικού Κρικέλη Αθανάσιου, τον ειδικό στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα από το 2008!

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων με εξειδίκευση στις αποχετεύσεις, τα συστήματα θέρμανσης και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, είμαστε διακριθέντες για την αξιοπιστία, την επαγγελματική μας προσέγγιση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υδραυλικής, θέρμανσης και εγκατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων σε ανταγωνιστικές τιμές και με αξιοπιστία που μπορείτε να βασιστείτε.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν θεμέλια της φιλοσοφίας μας. Κάθε προσέγγιση και επίλυση προβλήματος χαρακτηρίζεται από αυστηρή συμμόρφωση προς τα πρότυπα ποιότητας και τηρεί τις αρχές του επαγγελματισμού.

 
Με τη δέουσα προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους σωλήνες σας ή έχετε διαρροή νερού ή υπερχείλιση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Καλέστε μας τώρα και εμείς θα αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6979678378 
 
     
 
 
 
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ


άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σε όλο το Νομό την Καρδίτσας. Εξυπηρετούμε κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, νεόδμητες οικοδομές κ.α.

Καλέστε μας!