2441055681 6979678378 6ο χλμ Καρδίτσας Μητρόπολης thanasoskrik@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Κρικέλης Αθανάσιος
Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις, Καρδίτσα


 

Τα ηλιακά συστήματα αποτελούν μια πράσινη και βιώσιμη λύση για την παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση της ηλιακής ακτινοβολίας. Αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο του ήλιου, τα ηλιακά συστήματα προσφέρουν μια αποδοτική, φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ηλιακά συστήματα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ηλιακούς θερμοσίφωνες για την παραγωγή ζεστού νερού ή ηλιακούς συλλέκτες για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, εμπιστευόμαστε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες που εγγυώνται αποδοτικότητα, αξιοπιστία και μακροχρόνια λειτουργία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Εξειδικευμένο προσωπικό

Με εξειδικευμένο προσωπικόκαι εμπειρία στον τομέα, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε τα ηλιακά συστήματα με γνώμονα τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη. Επιπλέον, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροζωία και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Εάν επιθυμείτε να επενδύσετε σε μια καθαρή, αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική ενεργειακή λύση, τα ηλιακά συστήματα αποτελούν την ιδανική επιλογή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων
  Επισκευή - αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων
  Έλεγχος, συμπλήρωση υγρών και ασφαλιστικές διατάξεις
  Αλλαγή αντίστασης ηλιακών
  Αλλαγή ανόδιο μαγνησίου και φλάντζα στεγανοποίησης

Για την εξασφάλιση της άριστης λειτουργίας και απόδοσης του ηλιακού συστήματός σας, είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε το απαραίτητο service κάθε δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτού του service, αλλάζονται τα υγρά, η ράβδος μαγνησίου και η φλάντζα αντίστασης, με σκοπό την αντιμετώπιση της ηλεκτρόλυσης εντός του boiler.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τον ιδανικό θερμοσίφωνα, να αναλάβει την εγκατάστασή του στον χώρο σας και να φροντίσει για τυχόν επισκευές και service στους ήδη υπάρχοντες θερμοσίφωνες σας.

Διασφαλίζουμε ότι είμαστε ενημερωμένοι για κάθε νέα τεχνολογία, υλικά και εξαρτήματα, ενώ επενδύουμε σε σύγχρονα εργαλεία, προκειμένου να προσφέρουμε αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας εργασία.

 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

  σήμερα για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο ηλιακό σύστημα για τις ανάγκες σας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ