2441055681 6979678378 6ο χλμ Καρδίτσας Μητρόπολης thanasoskrik@hotmail.com

 

Κρικέλης Αθανάσιος
Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις, Καρδίτσα

 

Καλώς ήρθατε στην σελίδα του Υδραυλικού Κρικέλη Αθανάσιου, τον ειδικό στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα από το 2008!

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων με εξειδίκευση στις αποχετεύσεις, τα συστήματα θέρμανσης και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, είμαστε διακριθέντες για την αξιοπιστία, την επαγγελματική μας προσέγγιση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους σωλήνες σας ή έχετε διαρροή νερού ή υπερχείλιση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Καλέστε μας τώρα στο 6979678378 και εμείς θα αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αναζητάτε αξιόπιστες υπηρεσίες θέρμανσης που να προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας; Η εταιρεία μας, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου υδραυλικού, είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη σας σχετικά με τη θέρμανση του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την ύδρευση και την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ηλιακά συστήματα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ